fbpx

Løb sammen med Nellie Dellies og Klinik

nelliedellies1-620x3371

Vi er i fuld gang med at udvide samarbejdet med Team Nellie Dellies, så er du kvinde og løber du (eller vil du gerne i gang), så læs med.

Team Nellie Dellies har en mission om at gøre det sjovt og fedt at løbe. Da vi jo er helt enige i den mission, har det været helt oplagt for os at indgå et samarbejde med dem, hvor vi bidrager med input til, hvordan man udvælger de rigtige løbesko, undgår skader under træning, varmer ordentligt op og får lavet kooldown.

Udover os har Team Nellie Dellies allieret sig med løberen og forfatteren til en ny løbeopslagsbog, Rikke Rønholt, kommende OL-håb Anne Lolk og triatlet Charlotte Kolters, som hver især bidrager med deres syn på løb og deres træningstips.

Det hele foregår på Team Nellie Dellies’ Arena365 side, hvor du ganske gratis kan melde dig på holdet og dermed få adgang til alle artiklerne og mulighed for at registrere dine kilometer, samt få energi og motivation fra de andre medlemmer.

Læs mere om Team Nellie Dellies på www.nelliedellies.dk, hvor du også kan vinde lækre løbepræmier og se en oversigt over sommerens kvindeløb.