fbpx

Klinik og KIF

download31

KIF – Københavns Idrætsforening har indgået et samarbejde Klinik om fordelagtig tilgang til behandling af alle klubbens medlemmer.

KIF Atletik er Danmarks ældste atletikklub. Klubben har eksisteret siden 1892 og har en lang historie bag sig, som en af Danmarks førende atletikklubber. Blandt andet har klubben flere gange haft udøvere med til de Olympiske Lege og verdensmesterskaberne i atletik.

Med denne aftale er vi på Klinik stolte over nu, at kunne støtte op om skadebehandlingen blandt endnu en af Danmarks bedste idrætsklubber og vi ser frem til, at hjælpe KIF´s atleter mod bedre resultater med udgangspunkt i færre skadede atleter.

andreas-trajkovski-124x1501

Samtidig med at KIF Atletik og Klinik har startet samarbejdet, kan vi også glæde os over at have indlemmet et af de største atletik talenter i Danmark på Kliniks Team Skadefri.
Frem mod de olympiske lege i i Rio de Janeiro i 2016 er Andreas Trajkovski en del af Team Skadefri. Vi glæder os til at hjælpe Andreas frem mod det ultimative mål med en kvalifikation til OL.
Andreas træner til daglig og stiller op for KIF Atletik.

 

klinik_rgb_pos-111