fbpx

DAGENS TRÆNING (videoer)

Dagens træning er et bibliotek af videoer, som vi lægger ud på daglig basis. De er et gratis redskab for dig, der gerne vil holde din krop i gang, selvom du er hjemsendt eller har meget hjemmearbejde. Se denne teaser eller gå ind og se hele oversigten over Dagens Træningsvideoer.

Dagens træning

Efter et år med Corona har vi besluttet også at tilbyde vores hjælp på en lidt alternativ måde. Fysioterapi har ikke været omfattet af lock down i anden periode, men vi ser alligevel, at mange kan være lidt tøvende, når kroppen gør ondt. Derfor landerede vi 1. februar Dagens Træning, så hjælpen kan nå helt ud i alles stuer og hjemmekontore. Dagen Træning går ud på, at der bliver lagt fysioterapeutiske videoer ud hver dag i de perioder, hvor hjemmearbejde er anbefalet. Vi ser som en måde, fortsat at holde kontakt med vores klienter og kunder, og som et redskab til de mennesker, som har brug for at holde kroppen i gang, selvom dagligdagen står på meget hjemmearbejde.

Indhold i Dagens Træning

Videoerne kan være alt fra gode kontor-øvelser som ses i ovenstående teaser til høj pulstræning. Videoerne bliver præsenteret af fysioterapeuterne, Ditte Høyer Knudsen og Line Papuga og hensigten er at du træner med, når du ser videoerne. Du kan se en oversigt over alle videoerne under DAGENS TRÆNING