fbpx

DAGENS TRÆNING (videoer)

Dagens træning er et bibliotek af hjemmetræningsvideoer, som vi lægger ud på vores YouTube kanal. De er et gratis redskab til dig, der gerne vil holde din krop i gang, når du er hjemsendt eller har meget hjemmearbejde. Se denne teaser eller gå ind og se hele oversigten over alle Dagens Træningsvideoer.

Dagens træning

Efter et år med Corona har vi besluttet også at tilbyde vores hjælp på en lidt alternativ måde. Fysioterapi har ikke været omfattet af lock down i 2021, men vi ser alligevel, at mange kan være lidt tøvende, når kroppen gør ondt. Derfor lancerede vi 1. februar 2021 Dagens Træning, så hjælpen kan nå helt ud i alles stuer og på hjemmekontore. Dagens Træning er en serie af fysioterapeutiske videoer til dig, der arbejder meget hjemme og gerne vil holde kroppen i gang. Mange af vores virksomhedskunder har haft meget gavn af træningsvideoerne, når deres medarbejdere har været hjemsendt.

 

Husk, at fysioterapi og osteopati IKKE er omfattet af lock down i 2021. Alle vores behandlere bliver testet på ugentlig basis og tilhører vaccinationsgruppe 4 (frontpersonale), så du kan trygt komme i vores klinik på Østerbro, hvis du har behov for behandling.

Indhold i Dagens Træning

Videoerne kan være alt fra gode kontor-øvelser som ses i ovenstående teaser til høj pulstræning. Videoerne bliver præsenteret af fysioterapeuterne, Ditte Høyer Knudsen og Line Papuga og hensigten er at du træner med, når du ser videoerne. Du kan se en oversigt over alle videoerne under DAGENS TRÆNING